10 trucuri de machiaj, care trebuie să știți

Prin urmare, în acest articol special va oferim sfaturi de make-up, care vă luați Notă. 10 trucuri de machiaj de la mai mulți experți, care, după ce veți citi cu atenție și de a folosi, parecerás mulțime de fete profesional.

  1. Mascare cercurile intunecate de sub ochi

foto23Machiajul este marele nostru aliat, pentru a scăpa de urât cercurile intunecate. Ce trebuie să faceți pentru a ascunde? Mai întâi curățați fața cu loțiune pentru curățare, apoi puneți crema hidratanta cu antioxidanti si vitamina A, C și E, în cercurile intunecate de sub ochi, pentru a reduce inflamatia. Nu mai că crema este valabil timp de 15 minute.

După acest timp, trebuie să se aplice machiaj ca atare. Un produs care servește pentru a acoperi cercurile intunecate de corector. Se aplică câteva picături de corector în domeniu și cu gălbenuș de ou deget dă mici macarale, pentru a acoperi cercurile intunecate de sub ochi; se extinde treptat de la coltul interior la exterior al ochiului. Este important ca aplicatiile nu au valoare, ca apoi, cu degetele, veți extinde și în contul de blur.

  1. Elimina luciu de persoane

Urăști, fie cu fata, spumante, când ai применяешь baza? Aceasta este o problemă cu care ne suferim, cei dintre noi care pentru ten mixt sau gras. Truc pentru a preveni această luminozitatea un pic de atractiv, aplicarnos primul sau prebase, un produs care nu toată lumea știe, sau nu folosesc, dar are o multime de avantaje.

Primul se aplică la baza, de preferință în zonele predispuse la transpirație, cum frunte, nas, bozo și bărbie. Acest produs matifiază pielea și, prin urmare, nu numai că se reduce transpirație a persoanei, dar, de asemenea, ajută machiajul să dureze mai mult.

Apoi se aplică o fundație, nu uitați despre praf, transparentă, care machiajul de pe piele.

  1. Semne de profund

Pentru seara make-up, un test de garnituri de lichid. Am crezut că, aplica un dermatograf lichid a fost dificil. Cu toate acestea, m-am înșelat, căci, când m-am gustat, mi-am dat seama că este mult mai ușor. Aveți nevoie doar de practică și răbdare.

Se pune o oglindă cu fața în sus pe masă, astfel încât să puteți lua o privire la bine. În primul rând, linii de contur, în cazul în care se nasc genelor cu un dermatograf creion. Apoi, folosind această linie cu un creion, ca un ghid, un creion contur de ochi lichid blând și atinge mici. Amintiți-vă că eleganța este un moment crucial pentru machiaj, pentru a nu comite erori.

Contur de ochi lichid, veți obține un aspect mult mai atractiv, perfect pentru seara.

  1. Pentru a face buzele mai mult

Sigur, ți-a venit în minte a ieși din casă în jur de roșu de buze super sexy, dar tu vii de la o petrecere și nu mai trebuie nimic… ce-ți acest lucru nu se va întâmpla, și de a face rujul mai mult pe buzele tale trebuie să faceți următoarele:

Aplicați un pic de bază de pe buze înainte de a pune lipstick. Baza de a ajuta pentru a face make-up buze rămâne concentrat și mai mult. Amintiți-vă, de asemenea, că trebuie să se aplice două sau chiar trei straturi de ruj, pentru a obține culoarea dorită. Când ați terminat, se aplică un pic de pulbere translucida, pentru a-l fixa pe buze.

  1. Lumineze mintea

După ce ați aplicat fard de ochi și dermatograf, nu puteți uita de acest truc: aplica un vârf de cuțit de umbra de culoare albă sau gri satin de un secol, fixă, atunci există, în huesito sprâncenele și o pată pe zona cu pensula sau cu degetele.

Încercați, și veți vedea cum se aprinde opinia ta, mai ales dacă folosiți mai multe spectaculoase smokey eyes.

  1. Gene mai lungi

Vrei sa-ti genele sa arate luminos, mai lungi, voluminoase și cu efect arcuit față? Nu este nevoie, fiare de călcat curling pentru a realiza acest lucru, căci doar clasic de rimel pentru a genelor putem crea acest efect.

Pune o oglinda pe masă, cu fața în sus, astfel încât să puteți vedea în detaliu. Ia-o perie pentru a masca și se aplică-l încet de la baza genelor de sus. Fă mișcări de zig-zag în timp ce îl utilizați, pentru a evita formarea bulgărilor, și genele pentru a le separa.

foto24

Eu sunt cu un pic mai mult decât se spune în coloana din dreapta, genele tale vor fi mai bine și mai bine!

  1. Buze mai pline

Eu sunt make-up, de asemenea, ne poate ajuta, că buzele noastre par a fi mult mai strălucitoare și seducătoare! Pentru aceasta, utilizați luciu de buze sau un luciu de buze de culoare transparent sau roz, de preferință, pentru un efect mai vizibil. Trucul este, aplicați-l doar pe centrul buzelor, pentru a le face să arate natural, mai mult.

  1. Sprancene perfecte

Nu uita de sprâncene! Pentru ca machiajul sa arate perfect, sprancene, de asemenea, ar trebui să fie ideal: bine depiladas, identificate și peinadas.

Asigurați-vă că zona de sub sprancene, pentru a obține complet gratuit-fără păr – după îndepărtarea părului cu clemă.

Dacă nu aveți o perie pentru sprancene, cepíllalas cu o perie de rimel, cu grijă, pentru a descrie acest lucru.

  1. Aplicați fard de obraz corect

La blush, fard de obraz sau blush pe obraji, nu poate lipsi în machiaj. Se recomandă în culori luminoase, cum de roz, piersica si nude – pentru zi, cât și în nuanțe mai intense de roz seară. Trebuie, de asemenea, să păstreze în minte, restul de machiaj: de exemplu, dacă aveți ochi machiaj luminos, ar trebui să mănânce nu rubores luminoase sau mai natural pentru a atinge un echilibru.

Modul corect de a aplica fard de obraz cu pensula, începând cu „manzanitas”, care se formează pe obraji, când sonreimos într-o mișcare ușoară de la linia parului. Necesitatea de a extinde fard de obraz, treptat, pentru a arata natural.

  1. Ochii de fum

Este timpul să învețe să facă celebrul smokey eyes sau fumuriu pentru ochi! Sigur ai o prietena, care strălucește și te iubesc, dar nu esti sigur ca te vor pe tine… ei bine, este timpul să aibă curaj și încercați să-l cu sfaturi de care ți-am aici vorbesc.

Acest tip de machiaj este aplicarea de umbre -de preferință negru, dar puteți face un smokey eyes cu culorile pe care le doriți – în pleoapelor și fața locului, treptat, pe pleoapa, creând un efect de дымчатых sau în degradé. Este însoțită de un creion de ochi intens sau creion de prescripție a dispărut în tăcere, pentru a completa aspectul